Han flydde från kokainmissbruket i Londons finansvärld – nu hjälper han andra

Ni missade väl inte vår kundansvarige David i VA:s helgintervju? ”Kraven på leverans, perfektion och kontroll blev för höga och ledde till alkoholism och kokainmissbruk. Till slut tog David Lindström familjen och flydde karriären i Londons finansvärld.” Vi är glada & stolta att David är en del av oss på L&S! 

Det är snart fyra år sedan flyttlasset gick från London till Resarö utanför Stockholm. Den här dagen har David Lindström varit nykter och drogfri i tre år och tolv dagar. Det är en entusiastisk 43-årig man som tar emot på sjuttonde våningen i High Tech Building vid Hötorget. Han vet att han vill ge Veckans Affärers läsare sin historia, men nervositeten spelar som en skugga strax under ytan.

 

Det är inte lätt att berätta det här. Han gör det ändå för han vet också att han inte är den ende i finansbranschen, där både hårt arbete och alkohol finns med i kulturen, som åkt dit. Och att hjälpa andra – det är det som driver honom nu.

Läs hela artikeln här: https://www.va.se/nyheter/2018/02/02/han-flydde-fran-kokainmissbruket-i-londons-finansvarld—nu-hjalper-han-andra/

 

Redaktör & granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.