Boka en tid med vårt Anonyma Medarbetarstöd

Vi på Medarbetarstödet finns som en direkt kanal för dig om du vill lyfta din oro för dig själv, en anhörig eller kollega och du kan göra det helt anonymt tillsammans med en specialist. Gäller din oro en anhörig eller kollega får du stöd och råd om hur du går vidare.

 • Tjänsten är anonym och en förmån från din arbetsgivare.
 • Vid önskemål från dig kan fortsatt stöd erbjudas och då i samråd med din arbetsgivare.
 • Lyft din oro kring alkohol, droger, spelproblematik, stress & ångest

Är du arbetsgivare och vill att dina medarbetare ska få möjlighet till stöd?

Ladda ner detta infoblad som ni kan sätta upp fysiskt på er arbetsplats för att möjliggöra att fler kan få hjälp

Boka en tid med vårt anonyma medarbetarstöd nedan

Vi på medarbetarstödet finns som en direkt kanal för dig om du vill lyfta din oro för dig själv, en anhörig eller kollega och du kan göra det helt anonymt tillsammans med en specialist. Gäller din oro en anhörig eller kollega får du stöd och råd om hur du går vidare.

Medarbetarstödet är alltid anonymt gentemot arbetsgivaren. Vi lovar att inte informera arbetsgivaren om vem som ringt om du inte samtycker. För att säkerställa att den som ringer arbetar på ett av våra kundföretag behöver vi veta vad arbetsgivaren heter. Det går även att använda pseudonym för ens namn samt använda en privat E-post. Genom att ha denna info kan våra terapeuter enkelt gå tillbaka och se vad som sagts i tidigare samtal. Informationen sparas säkert med tvåstegsautentisering för att förhindra obehörig åtkomst.  Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

  Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.


  Medarbetarstödet

  En anonym tjänst för medarbetare när man vill stämma av sin oro för sig själv eller en oro för någon i sin närhet med en specialist. Detta är ofta det första steget till att be om hjälp. Vill medarbetaren gå vidare till ett klientprogram kopplas alltid arbetsgivaren in – med medarbetarens godkännande.

  Den bärande tanken bakom Medarbetarstödet är att göra det lätt och kravlöst att ta ett steg på vägen mot att söka hjälp. Via Medarbetarstödet får medarbetare rådgivning, stämma av sina funderingar och hjälp vid behov.

  Känner du oro för egen del, en kollega eller en anhörig? Via Medarbetarstödet får du personlig rådgivning av en specialist.

  Kontakta oss så hjälper vi dig!

  Av egna erfarenheter vet vi att beroendeproblematik slår hårt mot individ och arbetsplats. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?

  Ring oss på 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.

   

  Vi finns här för dig!

   Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

   Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.