Sommar, sol och pandemi

Regelbunden återhämtning är nyckeln till ett liv i balans

 

2020 är ett år som kommer att gå till historieböckerna. Ett år som kantats av osäkerhet, rädslor, otrygghet, social distansering, isolering, hemarbete och förändringar vi normalt inte är vana vid. Faktorer som i sin tur kan leda till ökad stress och en ökad risk för psykisk ohälsa.

Nu går vi in i en sommar med stundande semestertider. Det kanske är först när vi varvar ner, låter tankarna bli långsammare, som vi fullt förstår hur detta år och dessa utmaningar faktiskt har påverkat oss.

Vårt medskick i sommar, till Dig som medarbetare, är att vara vaksam på ditt mående och framförallt se till att skapa tid för återhämtning och reflektion.

Se vår film för att lära dig mer om vilka signaler du ska vara vaksam på när det kommer till din egen psykiska hälsa.

Känner du oro för dig själv, en kollega eller en medarbetare ring oss på 08-24 32 00 eller maila info@ljungsjoberg.se Vi finns här för dig!

/Glad sommar önskar vännerna på Ljung & Sjöberg.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Av egna erfarenheter vet vi att beroendeproblematik slår hårt mot individ och arbetsplats. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del? Ring oss på 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.

Vi finns här för dig!    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.