Må bra trots stress och press

Må bra trots stress och press

Webinar 

Var sjätte arbetande person i Sverige uppskattas vara så belastade av stress, press och ansträngning att de blivit långvarigt utmattade.

Vårt stora problem är bristen på regelbunden och kvalitativ återhämtning i vardagen. Bristen på återhämtning ökar även risken att utveckla dysfunktionella vanor, såsom ökat intag av alkohol. Vilket på sikt kan leda till alkoholberoende. Stress kan även vara en utlösande faktor för återfall hos människor med ett redan utvecklat beroende.

Återhämtning är något som forskare ganska nyligen har börjat få upp ögonen för lite mer ordentligt.

Vi har därför bjudit in Niclas Almén, psykolog och författare till boken ”Återhämtningsguiden”, för ett samtal om just återhämtning och hur den kan få oss att hitta ett mer balanserat liv. Hur kan man bete sig för att få till återhämtning med god kvalitet i sitt vardagsliv? Vad är egentligen återhämtning? Och vad innebär återhämtningsparadoxen? Hur kan man som arbetsgivare implementera en återhämtningskultur för sina medarbetare?

För att stävja beroendeutvecklingen är det viktigt att man är vaksam på just stress och signaler kopplade till stress.

Se vårt webinar nedan där vår behandlingschef Sara Pankowski & Niclas Almén belyser detta område tillsammans.

Sara Pankowski   Niclas Almén

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Av egna erfarenheter vet vi att beroendeproblematik slår hårt mot individ och arbetsplats. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del? Ring oss på 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.

Vi finns här för dig!    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.