En utmattad hjärna

Webinar
”Den utbrända hjärnforskaren”
Hjärnan är vår dörr till omvärlden och består av mer än hundra miljarder nervceller. Deras uppgift är att ta emot, bearbeta och skicka iväg signaler. Långvarig ohälsosam stress kan orsaka förändringar på hjärnan och vissa hävdar att dessa förändringar är bestående. Kan det stämma?

 

Någon som vet svaret på detta är hjärnforskaren och författaren Hedvig Söderlund. Efter att ha forskat på hjärnor i 20 år, så var det hennes egen som till slut tog stryk. 2016 sade hennes hjärna och kropp stopp och hon blev sjukskriven för utmattningssyndrom. Mars 2021 gavs hennes bok ”Den utbrända hjärnforskaren” ut.

 

Vi har bjudit in Hedvig till vårt webinar för att höra om hennes egen resa och få svar på en rad olika frågor. Vad är utmattningssyndrom, vilka drabbas och hur ser hjärnan ut hos personer med utmattningssyndrom? Och vad kan man göra för att må bättre och hitta vägen tillbaka?
Datum: 29 mars kl. 9-10
Anmäl dig HÄR

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Av egna erfarenheter vet vi att beroendeproblematik slår hårt mot individ och arbetsplats. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del? Ring oss på 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.

Vi finns här för dig!    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.