Vi känner din organisation

Ett partneravtal kan jämföras med en försäkring. Som arbetsgivare får du beredskap för att hantera alkohol- och drogrelaterade problem på ett effektivt och bra sätt. Du får tillgång till specialistkompetens och en personlig kontakt som känner din organisation.

Vi finns med dig från första kontakt till dess att problemet är löst. Din organisation får prioriterad tillgång till medicinsk utredning och rehabilitering. Du är delaktig och har full insyn i alla processer genom täta återkopplingar och möten. Dessutom får du verktyg som fri rådgivning per telefon för samtliga medarbetare, chefsverktyg, målgruppsanpassade utbildningsutskick till chefsorganisationen, frukostseminarier och kunskapsuppdateringar för de som arbetar med HR i din organisation.

Genom vårt nätverk av samarbetspartners hjälper vi dig och dina medarbetare var ni än befinner er i Sverige.

Har ni redan ett partneravtal? Logga in på vår mediabank för att hämta material som hjälper er att kommunicera internt.
Logga in »

Vi hjälper dig och dina medarbetare

Ljung & Sjöberg hjälper arbetsgivare över hela Sverige att hantera alkohol-, drog- och spelproblem. Vi tar ett helhetsansvar som skyddar våra kunders verksamheter, sparar tid, pengar och räddar människoliv. Bland våra kundföretag finns arbetsplatser i alla storlekar och i de flesta branscher. Varje år bidrar HR, chefer och medarbetare på våra kundföretag till att hundratals individer erbjuds hjälp och genomgår en – ofta livsavgörande – beteendeförändring.


Mer om oss, våra tjänster och vårt partneravtal

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller hur ni kan använda våra verktyg? Har du funderingar kring vad ett partneravtal innebär för just din organisation? Eller vill du boka ett förutsättningslöst möte för att höra mer om våra processer?

Ring oss på telefon 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.
Du får stämma av dina funderingar med en kundansvarig som vid behov hjälper dig vidare.









    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.