Webinar för HR och ledningsgrupp – 18 & 24 november

Alla pilar pekar på en kraftigt ökad kostnad för arbetsgivare då alkohol och drogproblem idag slår skoningslöst mot organisation och kostar människoliv.

Lyssna till vår grundare som tar er med på hans egen resa ner och ur beroendet samt hans snart 15-åriga erfarenhet av kostnaderna, säkerhetsriskerna och lidandet som uppstår i en organisation. Men kanske viktigast av allt, hur ni som företag kan skydda verksamheten och samtidigt rädda liv.

Vi utbildar årligen 15 000 chefer och HR. Vi erbjuder en obruten kedja från oro till rehabiliterad medarbetare. Genom kontroll och insyn vägleds HR och chef av vårt chefsstödsteam. Idag är vi ca 50 medarbetare som alla brinner för att hjälpa arbetsgivare rädda liv! Som företag har vi upprepade gånger tilldelats Dagens Industris Gasellpris och Veckans Affärers Superföretagspris.

 

Datum: 18 & 24 November kl. 09.00 – 10.00

Anmälan till 18 november

Anmälan till 24 november

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.