Vi söker Leg. psykolog med intresse för psykisk ohälsa inom arbetslivet

Ljung & Sjöberg AB (L&S) är ett tjänsteföretag specialiserat på att hjälpa arbetsgivare med känsliga och svåra medarbetarproblem inom psykisk ohälsa: alkohol, droger, spel, stress och anhörigproblematik. I vår arbetsmodell ingår utbildningsinsatser, stöd och rådgivning till chefer och HR samt skräddarsydda behandlingsprogram för medarbetare. Vår teamorienterande företagskultur präglas av resultatfokus, affärsmässighet, öppenhet, entusiasm och en genuin vilja att skapa betydande förändring hos den enskilde individen och i våra kunders organisationer. Vår mission ”att hjälpa arbetsgivare att rädda liv” är centralt i allt vi gör. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Som bolag har vi upprepade gånger tilldelats Dagens Industris Gasellpris och Veckans Affärers Superföretagspris.
Vi utökar nu vårt behandlingsteam med ytterligare en leg. psykolog till vårt Stockholmskontor. I arbetsuppgifterna ingår bedömningssamtal, manualbaserad behandling individuellt, i grupp och digitalt, metodhandledning av personal samt utbildningsuppdrag. Därtill kan det bli aktuellt med andra uppgifter utifrån din kompetens och erfarenhet.

 

Dina kvalifikationer:

  • Legitimerad psykolog med KBT-inriktning.
  • Förmåga till självständigt, strukturerat arbete och en vilja att vara med och utveckla verksamheten.
  • Nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter dessutom mycket god samarbetsförmåga.
  • Då en del av patientarbetet sker digitalt, samt dokumentation och uppföljning sker i Office-paketet, är en mycket god datorvana ett krav.
  • Önskvärt är att du har en god kommunikativ förmåga och ett flexibelt arbetssätt.
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvårdsverksamhet eller psykiatrin är meriterande, liksom ett intresse för ACT.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med nära koppling till näringslivet. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Gamla Stan i Stockholm. I behandlingsteamet ingår läkare, psykolog, sjuksköterskor och alkohol- och drogterapeuter.

 

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Arbetsomfattning: Heltid/deltid

Vid frågor: kontakta behandlingschef Sara Pankowski, 08-24 32 00, sara@ljungsjoberg.se.

Skicka ansökan till: sara@ljungsjoberg.se

 

Redaktör & granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.