Vi måste bryta skammen – Webinar för ledningsgrupp och HR

”Min botten var när jag vaknade upp på sjukhuset efter ett flera dagar långt kokainrus och ringde min chef. Hans svar efter en stunds tystnad var -Vad du än gör David ring inte HR”.

Alla pilar pekar på en kraftigt ökad kostnad för arbetsgivare då alkohol och drogproblem idag ökar lavinartat bland de 20% medarbetare som redan har en sårbarhet. Kostnaderna slår skoningslöst mot organisation och kostar människoliv.

Lyssna till David Lindström som på ett skoningslöst sätt ger verklighetsbilden av en beroenderesa men även hur han som medarbetare hanterade både HR och chefer för att slippa sluta. Ett förnekande och manipulerande som tillslut höll på att kosta honom livet.

Idag är David säljansvarig och en drivande kraft i att uppnå vår mission ” att hjälpa arbetsgivare rädda liv” . David kommer givetvis dela med sig av den konkreta och handfasta modell med vilket man som arbetsgivare kan skydda verksamheten och rädda liv.

Ljung & Sjöberg utbildar årligen 15 000 chefer och HR. Vi erbjuder en obruten kedja från oro till rehabiliterad medarbetare. Genom kontroll och insyn vägleds HR och chef av vårt chefsstödsteam. Idag är vi ca 50 medarbetare som alla brinner för att hjälpa arbetsgivare rädda liv! Som företag har vi upprepade gånger tilldelats Dagens Industris Gasellpris och Veckans Affärers Superföretagspris.

Datum & tid: 

19 januari kl. 09:00-10:00ANMÄL DIG HÄR

28 januari kl. 09:00-10:00ANMÄL DIG HÄR

Varmt välkommen!

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.