Vår VD Sarah Linderoth mot nya utmaningar

Sarah Linderoth har efter 15 år på Ljung & Sjöberg, varav nästan de senaste tio åren som VD, beslutat att lämna företaget.

”Jag känner stolthet över det bolag som vuxit fram och det värde det skapar i näringsliv och samhälle samt vill ge en stor eloge till mina kollegor som gjort detta möjligt,” säger Sarah.

Susanna Bengs tar över som interim-VD. Susanna Bengs är sedan hösten 2023 COO på Ljung & Sjöberg. Hon kommer tidigare från Johnson & Johnson och Aleris där hon framgångsrikt axlat roller såsom Affärsutvecklare och Strategic Account Manager.

“Å styrelsens vägnar vill jag tacka Sarah som med sitt engagemang har lyft konsekvenser och risker av beroendeproblematik i näringslivet. Hon har även arbetat hårt så att Ljung & Sjöberg framgångsrikt bidrar till ett proaktivt, systematiskt arbete för att bryta beroendekedjan.” säger styrelsens ordförande Helena Skåntorp.

“Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor fortsätta att skapa värde för våra kunder och klienter i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i.” säger Susanna Bengs.
Vid eventuella frågor är ni välkomna att vända er till mig.

Helena Skåntorp
Styrelseordförande
helena.skantorp@gmail.com

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.