Varför tar du inte bara tag i det? Träffa två personer som vet varför. Båda med erfarenheter av alkohol- och drogproblem i arbetslivet men på två olika sätt.

Håkan Siegers är en omtyckt och uppskattad chef på MTR som lägger mycket kraft på att hjälpa andra. Håkan kom till Ljung&Sjöberg för beroendevård oktober 2014…

Utifrån sina egna upplevelser kommer han att prata om varför det tar så lång tid innan man vågar prata med sin chef. Och varför han till slut valde att göra det. Utifrån sina egna erfarenheter berättar han om mötet och vad det innebär att våga ta steget.

Anders Hammarberg är Medicine doktor, Karolinska Institutet Beteendevetare,
Leg Psykoterapeut. Anders kommer att tala om varför alla tusentals personer med problem inte tar tag i det. Hur omgivningen ser på personerna med problemen och vad som behövs göras för att vi ska våga agera.
NÄR
10 november kl 08:00 -10:00
Frukost från kl 08:00 – 08:30
Föreläsningen startar kl 08:30

VAR

Ljung & Sjöberg AB
Munkbron 1

Gamla stan, Stockholm

OSA senast 3 november till info@ljungsjoberg.se
Seminariet är avgiftsfritt och exklusivt för partneravtalskunder

ANMÄLAN

APSIS länk adderas här
Redaktör & granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.