Skoningslösa konsekvenser för verksamheten

”Alkohol och drogberoende på arbetsplatsen”
Webinar för Ledningsgrupp & HR

 

Yrkesverksamma personer i ansvarsfulla positioner och samtidigt beroende av alkohol, amfetamin och heroin. Av egna erfarenheter vet vi att alkohol- drog och spelproblem slår hårt mot individen. Dessutom utgör det en säkerhetsrisk och medför betydande kostnader för arbetsgivaren. Sjukfrånvaro, produktionsbortfall, skenrehabiliteringar, kvalitetsbrister, skada på varumärket och olyckor.

 

Som HR har du en avgörande roll i hur ni arbetar med dessa frågor på ert företag och som chef har du en nyckelroll i att upptäcka och ta tag i problemen. Ju tidigare vi agerar tillsammans desto bättre

 

Lyssna till Martin Sjöberg, kundansvarig och grundare. Han ger dig skrämmande exempel från sin egen beroenderesa och sin mest aktiva period. Martin kommer även ge dig lösningen på den arbetsmodell som behöver finnas på plats för att skydda verksamheten och samtidigt rädda liv.

 

Datum & tid: 12 april kl. 9-10

Anmäl dig HÄR

 

Martin Sjöberg

 

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.