Sitter du som HR/Ledning? Varmt välkommen till detta kostnadsfria fysiska seminarie hos oss i Gamla stan den 15:e juni!

Chef och HR ser vaga men oroväckande signaler. Försämrad arbetskvalitet och motivation. Känslomässig instabilitet. Kan detta vara ett tecken på alkohol, drog eller spelproblematik? Tänk om vi har fel i vår oro. Tänk om detta istället är stress? Vi avvaktar och ser. Och hoppas… Tiden går och plötsligt är läget akut.

Lyssna till David Lindström som ger en ocensurerad verklighetsbild av en beroenderesa men även hur han både som chef och medarbetare hanterade både HR och egen chef för att slippa sluta. Ett förnekande och manipulerande som tillslut höll på att kosta honom livet. Idag är David en drivande kraft i att uppnå vår mission ”att bryta beroendekedjan mot nästkommande generation”. David kommer givetvis dela med sig av den konkreta och handfasta modell med vilket man som arbetsgivare kan skydda verksamheten och genom det rädda människoliv!
Aha-upplevelse

Denna Eye opener omfattar totalt 1 timme av en engagerande mix av teori och verkliga exempel. Resultatet blir en kraftfull aha-upplevelse; det som framstod som nästan oöverstigligt blir genast mer hanterbart.

Information om seminariet:

  • 15 Juni, kl 09:00 – 10:00
  • Munkbron 1, Gamla Stan, Stockholm
  • Vi bjuder på frukost från kl. 8:30 – kom gärna och mingla/nätverka med andra HR/Ledning innan seminariet!
  • ANMÄL DIG HÄR

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.