När agerande blir den avgörande kraften

Webinar för ledningsgrupp & HR

Jag ”värvades” i praktiken in till Ljung & Sjöberg via självhjälpsmöten. Jag fann min drömarbetsplats. Precis som för våra grundare spirar mitt – och många av mina kollegors engagemang från personlig erfarenhet.

Jag hade under flera år arbetat med missbruk och beroende främst genom behandlingshem. En hållplats där man kommit in sent i processen, vilket var frustrerande. Många var utslagna, hemlösa och hade lång väg tillbaka – men någon gång hade de allra flesta varit i ett socialt sammanhang och förlorat allt som ett resultat av sitt beroende.

I min roll som chefshandledare såg jag att arbetsgivare har en helt annan förmåga med stöd i lag, rutiner, policys och inte minst ekonomisk kapacitet att sätta stopp för förloppet. Att genom sitt ledar-och arbetsgivarskap, inget annat, hitta den avgörande kraften, att vara den som står kvar och skapar livsavgörande förutsättningar för sin medarbetare.

Lyssna på Anatoli Garcia, som har gedigen erfarenhet av dessa processer. Han kommer ge dig verktygen för att identifiera och agera på alkohol- drog och spelproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du skydda verksamheten och bli en bidragande del i att rädda liv.

Idag arbetar Anatoli som kundansvarig hos oss på Ljung & Sjöberg och är en drivande kraft i att uppnå vår mission ”att hjälpa arbetsgivare rädda liv”.

Datum: 23 september kl. 9-10 ANMÄL DIG HÄR

Datum: 28 september kl. 9-10 ANMÄL DIG HÄR

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.