Ljung & Sjöberg AB söker en service och säljdriven administratör för att utveckla vår administration till nästa nivå

Service- och säljdriven administratör till Ljung & Sjöberg AB

Ljung & Sjöberg AB är ett tjänsteföretag specialiserat på alkohol- och drogproblem, spelberoende och medberoende på arbetsplatsen.

Totalt är vi ett femtiotal medarbetare som alla brinner för att skapa förändring som gör skillnad, både för människa och affär.

Vårt mål är att bryta beroendekedjan till nästkommande generation genom att vara det självklara valet för våra kunder.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Piteå och Sundsvall. Bolaget har upprepade gånger tilldelats Dagens Industris Gasellpris och Veckans Affärers Superföretagspris.

 

Tjänsten är placerad i Gamla stan i Stockholm

Tjänstebeskrivning
Vår administration är navet i vårt bolag och det första våra kunder och klienter möter. Du är ”kärnan” i bolaget och har ett stort sinne för service, sälj och det personliga mötet. Du är effektiv, lösningsfokuserad och brinner för våra kunder.

Du vill utveckla och förbättra så väl det personliga mötet, rutiner, processer och våra digitala systemstöd så som digitala plattformar, affärssystem och växel.

Du ansvarar också för att det administrativa arbetet ska fungera optimalt inom bolaget som tex dokumentation av inkommande samtal, intern dokumenthantering, beställningar, bokningar och event. Allt för bästa service för våra kunder och klienter.

Du kommer även att stötta upp ekonomi och provtagningsverksamhet med diverse administrativa arbetsuppgifter. Din personlighet kommer att vara viktig i detta uppdrag och om du brinner för att vara delaktig i kedjan att hjälpa människor och skydda verksamheter är detta rätt arbetsplats för dig.

Tjänsten kommer att vara på 70% till en början men har goda förutsättningar till utveckling om vi hittar dig som trivs hos oss och passar på företaget.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb ser vi att du som söker:

 • Har ett naturligt sälj- och servicefokus och arbetar gärna med mätbara mål.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i olika datasystem.
 • Är en prestigelös person som är flexibel och ser utmaningar i att lösa oförutsedda situationer under din arbetsdag.
 • Är en person som tycker om att arbeta i ett team där kommunikation och samarbete är grunden för vårt arbete.
 • Du trivs att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där du under en dag kan behöva skifta fokus och prioritering i ditt arbete.
 • Du vill vara med på en expansiv resa

Det är meriterande om du:

 • Har undersköterska utbildning
 • Har jobbat inom säljyrken, event eller service.
 • Har erfarenhet av Visma, journalsystem, Excel, Outlook, telefonväxel och annan IT

L&S erbjuder
Ett stimulerande och utvecklande arbete med nära koppling till näringslivet. Vår teamorienterande företagskultur präglas av resultatfokus, affärsmässighet, öppenhet, entusiasm och en genuin vilja att skapa betydande förändring hos individen och i våra kunders organisationer.

Finner du ovan tjänst intressant, skicka din ansökan till:
stina@ljungsjoberg.se
Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa 070 – 090 33 73 eller 08-24 32 00
Senast den 31/5-23 vill vi har sin ansökan.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?  Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

  Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.