Läkemedelsmissbruket på våra arbetsplatser

Webinar för Ledningsgrupp & HR
1 miljon svenskar tar vanebildande tabletter såsom, smärtstillande, lugnande och sömnmedel. Vi ser en överförskrivning av narkotikaklassade läkemedel i Sverige. För många är det just där det börjar, från ett första utskrivet recept till ett fullt utvecklat beroende, som senare bli inkörsporten till ännu tyngre droger.

Som arbetsgivare behöver man implementera ett systematiskt arbetssätt för att få upp den dolda problematiken och motverka uppkomsten av nya.

Lyssna till Axel Gudmundsson, Affärsområdeschef för arbetsplatstestning, som ger en tydlig bild över hur det ser ut på våra svenska arbetsplatser idag, hur droganvändandet och läkemedelsmissbruket växer. Han ger även dig som arbetsgivare lösningen på den arbetsmodell som behöver finnas på plats för att skydda verksamheten och samtidigt rädda liv.

Datum: 2 juni 2022

Tid: Kl. 09:00-10:00

Anmäl dig HÄR

Axel Gudmundsson

 

 

Ansvarig redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.