Anatoli Ljung och Sjöberg, eng

Jag kör bil både full och påtänd och i baksätet har jag ett vapen

Exklusivt webinar för partneravtalskunder

”Någon vecka senare tar jag ett bloss på en joint som skickas runt. I stunden förefaller det helt naturligt. Och när jag några månader senare sitter med en spruta amfetamin i armen är jag fortfarande inte beredd att erkänna för mig själv att jag hade fel.”

Det här är en del av Anatoli Garcia Barros berättelse om sitt närmare tre år långa återfall, en resa rakt ner i avgrunden.

 

Ett återfall börjar inte med det första glaset eller den första tabletten. Det är inte en plötslig händelse. Vägen dit är snarare kantad av varningssignaler. Det är slutpunkten på en ibland lång, nedåtgående spiral.

Som chef och arbetsgivare gäller det att vara än mer vaksam och verkligen öppna ögonen och tidigt agera på signaler som kan tyda på att din medarbetare har problem. Vi skyddar verksamheten samtidigt som vi har en unik möjlighet att rädda liv!

Missa inte detta webinar, där Anatoli, vår kära kollega och vän delar med sig av sin historia, sitt självbedrägeri. En hisnande och minst sagt inspirerande resa som tar oss genom det mörkaste av mörker men också visar oss ljuset när vändpunkten sker.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Av egna erfarenheter vet vi att beroendeproblematik slår hårt mot individ och arbetsplats. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del? Ring oss på 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.

Vi finns här för dig!