Jag blev proffs på att dölja mitt missbruk

Seminarium/Webinar för HR & Ledningsgrupp – för dig som ännu inte jobbat med oss

”Att inte bli påkommen gick från en metod, till en lek, till en sport som jag blev väldigt duktig på. Jag var lika skicklig på att manipulera som jag var på att prestera. Mitt värde kunde reduceras ner till ett Excelblad. Målet var att göra mig oersättlig till den grad att jag kunde upprätthålla mitt missbruk utan konsekvenser. Jag lyckades med många delar av min plan, men hur lyckat blev det egentligen?”

Lyssna på Rosina Eltarras, som delar sin beroenderesa och kraften i förnekelsens sjukdom. Hon kommer ge dig verktygen för att identifiera och agera på alkohol & drogproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du skydda verksamheten och bli en bidragande del i att rädda liv.

Idag arbetar Rosina som kundansvarig hos oss på Ljung & Sjöberg och är en drivande kraft i att uppnå vår mission ”att bryta beroendekedjan mot nästkommande generation”.

Datum: 20 oktober kl. 9-10. Vi bjuder på frukost från 08:30.

Plats: Munkbron 1, Gamla Stan, Stockholm. För dig som inte kan delta fysiskt sänder vi även digitalt.

ANMÄLAN TILL FYSISKT DELTAGANDE

ANMÄLAN TILL DIGITALT DELTAGANDE

 

 

 

 

Ansvarig redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.