Ingen hjälpte mig när pappa drack – Olivia Trygg delar sin livsberättelse

Webinar 12 november

Olivia Trygg var nio år när hennes pappas beteende började förändras. Elva år senare dog han i sviterna av sin alkoholism. Hennes historia är inte unik.

Barns obrutna lojalitet och samtidigt grundläggande fysiska och emotionella beroende av de vuxna gör dem till de största förlorarna runt en förälder med ett beroende. Det är skadorna på barnen som till slut tvingar den andre föräldern att gå emot skammen och kontakta er som arbetsgivare.

Denna gång kommer Anatoli och Saras gäst, Olivia Trygg; dela sin gripande livsberättelse om hur det var att växa upp med beroendet som förälder och svara på frågan vi knappt vågar ställa: Vad händer egentligen bakom hemmets väggar…?

Det går att agera betydligt mycket tidigare än vid den sista hållplatsen och därmed skydda både våra verksamheter och rädda liv!

För varje deltagare kommer Ljung & Sjöberg skänka ett bidrag till Trygga Barnen

Sitter du i detta nu med en oro kring en medarbetare? Kontakta oss direkt!

 

Datum: 12 november kl. 09:00-10:00

Delta i webinar: klicka här

 

Läs hela inbjudan här

Varmt välkomna!

//Sara & Anatoli med vännerna på Ljung & Sjöberg

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.