HR Webinar med Robert Laul

“Jag var fyra år när mamma och pappa lämnade mig ensam för att gå till puben och supa. År senare kom min egna första fylla. Det var himmelriket. Jag föll som en fura för alkoholen. Alkoholen slog ut allt annat och över en kväll blev den det viktigaste i mitt liv. Efter 24 långa år hade jag tillslut blivit en självömkande och högmodig person. Jag hade nått en punkt där jag tyckte så synd om mig själv att jag lika gärna kunde dö. Jag var en människa ingen ville vara. Allra minst jag själv. Självmordsbrevet var skrivet…”

Vår webinar-succéduo – behandlingschef Sara Pankowski och kundansvarig Anatoli Garcia – har denna gång bjudit in en av våra tidigare patienter som gäst, sportjournalisten Robert Laul som är aktuell med boken Alkisbarn. Robert kommer under detta webinar att dela med sig av sin fängslande livsresa.

Tillsammans med Robert hoppas vi kunna visa både hur det verkligen ser ut för individen men också kraften i när ni som arbetsgivare agerar, precis som vår kund Schibsted gjorde i Roberts fall.

 

Datum & tid: 27/8 kl. 9.00
Är du HR anmäl dig via nedan länk. Webinar-länk skickas ut dagen innan.

Anmälan: 

 

Vi ses!

 

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.