Exklusivt julwebinar för HR 10 dec

Livsavgörande för den enskilde individen

Julwebinar exklusivt för dig som partneravtals-HR.

Efter ett omtumlande år vill vi bjuda in till vårt traditionsenliga Julmingel. Även om era investeringar i vårt gemensamma arbete under året varit utifrån att sänka kostnader, minska säkerhetsrisker eller följa arbetslagstiftningen så har det för de enskilda individerna som fått hjälp i de absolut flesta fallen inneburit en livsavgörande resa.

För oss som har denna problematik blir det inte mer på riktigt än detta. Att få gå från ett aktivt beroende som förstör allt i sin väg till att få verktyg till att leva livet på livets villkor är på många sätt livsavgörande.

Varmt välkommen att få ett personligt tack från en av era medarbetare som just fått den livsavgörande chansen. Han kommer under 30 minuter att berätta om sin destruktiva väg ner i beroendet och hur han tack vare den chans han fick satt kurs mot ett nytt liv. För att värna om hans integritet går vi i inbjudan inte ut med namn och bild.

Datum: 10 december kl. 14:00-15:00

Anmäl dig till WEBINARET.

När ni hjälper en medarbetare hjälper ni inte bara den personen utan även dem runt omkring. Därför har vi valt att detta år ge en julgåva, halsbandet lilla hjärtat, till dig som är en av de första 100 som anmäler sig, gåvan är samtidigt ett stöd för alla barnen vars tillvaro kantras av osäkerhet.

Lilla Hjärtat är en vänorganisation vars pengar går till att stärka barnens rättigheter till en trygg miljö.

Orolig för en medarbetare? Eller ring 08-24 32 00

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.