En ledare en medarbetare två sidor av drogmyntet

Droger är idag en realitet på våra arbetsplatser. Ca 10% av vår vuxna befolkning tar droger. De tidigare bromsklossarna i form av värderingar eller tillgänglighet har raderats i takt med normalisering, tillgång och näthandel. Marknaden är mättad. ”Knarklangaren” har idag växt till kvalificerade organisationer som infiltrerar företag, myndigheter, våra hem och familjer. Konsekvenserna för företagen och individen är förödande.

Lyssna till David Lindström, tidigare fullt aktiv i ett drogberoende och samtidigt högpresterande inom finansbranschen, och Rikard Josefsson, VD för Avanza bank och en banbrytande ledare.

Tillsammans utgör de två sidor av drogmyntet. Den ena användaren och infiltratören och den andra motkraften som vågat resa sig.

Efter seminariet har du fått se verkligenheten bakom kulisserna och en ledare som vågat resa sig och säga stopp till de kriminella ligorna men ja till medarbetare med problem.

Vi har reserverat 70 fysiska platser exklusivt för våra kunders HR.

Vill du delta men inte är HR, kund eller har möjlighet till fysisk närvaro kommer vi även live streama eventet.

Tid: 12 maj kl. 09:00-10.00 – Vi bjuder på frukost från 08:30

Adress: Munkbron 1, Gamla Stan

Anmälan till fysisk plats maila till: info@ljungsjoberg.se

För att delta digitalt anmäl dig HÄR

Varmt välkomna,

/Sarah Linderoth, VD Ljung & Sjöberg

 

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.