Droglandskapet fortsätter att ta ny mark – Webinar tillgängligt

Webinar för chef & HR

Med några klick kan du få droger levererade direkt hem till dörren. Försändelser av droger som skickas med posten uppskattas till nästan 1 miljon paket per år, enligt polisen. Narkotikaklassade läkemedel såsom smärtstillande och lugnande preparat står för 25 % av drogmissbruket i Sverige idag.

Konsekvenserna för arbetsgivare blir förödande och individen står inför ett inre och yttre förfall. Pandemin och våra nya arbetsstrukturer överskuggar problematiken än mer och kräver en vaksamhet utöver det vanliga av dig som chef och arbetsgivare.

Vår succéduo Sara Pankowski och Anatoli Garcia har den här gången bjudit in Erik Von Essen tillsammans med Axel Gudmundsson. Erik har bevittnat den destruktiva narkotikavärlden på nära håll genom sitt mångåriga arbete inom polisens krogsektion. Idag är han samordnare för brottsförebyggande arbete på Länsstyrelsen i Stockholm. Axel är affärsområdeschef inom drogtester på arbetsplatsen och har sett hur droger kan skada verksamheter på djupet.

 

         

Sara & Anatoli    Erik Von Essen   Axel Gudmundsson

Se Webinaret nedan. För att få tillgång till lösenordet maila info@ljungsjoberg.se eller hör av dig till din KA-kontakt.

 

Sitter du med en oro eller fundering kring en medarbetare idag? Ring oss på 08-24 32 00 eller kontakta oss via knappen nedan. Vi finns här för dig!

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.