Drogerna tog över allt – Seminarium 1 feb

Seminarium för Ledningsgrupp och HR
Till slut kan inget konkurrera med drogerna. Pengar som ska gå till mat, SL-kort, läkarbesök och skulder, går till droger. Jag stjäl pengar från min arbetsgivare. Körkortet ryker efter en rattfylla på väg till jobbet och ändå är förnekelsen total. Trots att livet är i spillror finns en intakt fasad inför mig själv såväl som på arbetsplatsen…

Lyssna på Anatoli Garcia, som har gedigen erfarenhet av dessa processer. Han delar med sig av hur beroenderesan kan se ut och ger dig verktygen för att identifiera och agera på alkohol-drog och spelproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du skydda verksamheten och rädda liv.

Idag arbetar Anatoli som kundansvarig hos oss på Ljung & Sjöberg och är en drivande kraft i att dagligen hjälpa arbetsgivare syna den dolda alkohol och drogproblematiken.

Datum & Tid: 1 februari kl. 09:00-10:00. Vi bjuder på frukost från kl.08:30!
Plats: Munkbron 1, Gamla Stan, Stockholm

ANMÄL DIG HÄR.

 

 

Ansvarig redaktör & granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.