Droger och kriminella ligor i arbetslivet en realitet

Webinar för ledningsgrupp & HR
Kriminella ligor infiltrerar organisationer. Försäljning, langning och förvaring av droger på arbetsplatserna är idag en realitet. Drog och alkoholproblem på arbetsplatsen kostar, förutom de smärtsamma följderna för individen, arbetsgivare årliga mångmiljardbelopp i produktionsbortfall, sjukfrånvaro och kvalitetsbrister.

Lyssna till vår grundare Martin Sjöberg som själv, under närmare 10 år, levde ett destruktivt liv med alkohol och drogberoende, vilket höll på att kosta honom livet. Detta samtidigt som han till ytan var en högpresterande medarbetare.

De senaste 15 åren har drivkraften varit att hjälpa arbetsgivare skydda sina verksamheter och rädda liv – Ljung & Sjöbergs mission.

Martin kommer ge dig som arbetsgivare den ocensurerade verklighetsbilden tillsammans med lösningen, hur ni på ett systematiskt sätt kan ta tag i taktpinnen, identifiera och hantera alkohol och drogrelaterad problematik på arbetsplatsen.

Datum: 7 december kl. 9-10

Anmäl dig HÄR

Varmt välkommen!

 

Redaktör och granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig

 

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.