Dödlig sjukdom gömmer sig i Pandemins kölvatten

Webinar för ledningsgrupp & HR

Lyssna till vår grundare Martin Sjöberg som själv, under närmare 10 år, levde ett destruktivt liv med alkohol och drogberoende, vilket höll på att kosta honom livet. De senaste 15 åren har drivkraften varit att hjälpa arbetsgivare rädda människoliv – Ljung & Sjöbergs mission.

Den narkotikarelaterade dödligheten riskerar att öka under Pandemin i och med den vårdskuld som byggs i detta nu, och som kommer visa sin fulla förödelse när vi börjar återgå till våra vanliga rutiner. De personer som redan har ett drogberoende har fallit fritt under en lång period.

Martin kommer ge dig den ocensurerade verklighetsbilden och verktygen för att identifiera och agera på alkohol & drogproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du bli en bidragande del i att dämpa denna växande vårdskuld.

Datum:

16 mars – Anmäl dig här

23 mars – Anmäl dig här

Sitter du med en oro eller fundering kring en medarbetare idag?

Ring 08-24 32 00 eller kontakta oss via knappen nedan. Vi finns här för dig!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Av egna erfarenheter vet vi att beroendeproblematik slår hårt mot individ och arbetsplats. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del? Ring oss på 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.

Vi finns här för dig!