Kidnappad hjärna – Seminarium/Webinar

Ca en miljon svenskar lider av ett skadligt intag av alkohol, droger eller mediciner.
Jag vaknar upp. Huvudet känns som cement och munnen torr som sandpapper. Minnesluckorna är smärtsamt påtagliga. Hur kom jag hem? På golvet ligger urdruckna vinflaskor och en tom påse kokain. Ångesten river i bröstet och min enda tanke är att jag måste döva den. Jag öppnar kylskåpet och tar fram en flaska vin.

Var det så här jag hade tänkt att mitt liv skulle se ut? Få alkoholister och narkomaner drömmer om ett liv i fångenskap, om att bli kroniskt sjuka i en progressiv och dödlig sjukdom.

Lyssna till Ingemar Sköld en av Sveriges mest erfarna beroendeläkare, specialist inom beroendevård, författare och mindfulness-lärare, berätta om beroenderesan utifrån egna erfarenheter och medicinsk kunskap. Och viktigast av allt hur vi kan bryta sjukdomsförloppet innan det är för sent. Vid sin sida har han sin vapendragare Lena Tolvers och vår eminenta kundansvarig Anatoli Garcia.

Efter seminariet har du kunskap om:
• Vem som utvecklar ett beroende.
• Hur det progressiva beroendeförloppet ser ut.
• Hur hjärnan påverkas och vägen till tillfrisknandet.

Vill du delta men inte är HR, kund eller har möjlighet till fysisk närvaro kommer vi även live streama eventet i Stockholm den 1 september.

Datum & Tid. (Vi bjuder på frukost från 08:30)

Stockholm 1 september kl. 09:00-10:00  – Munkbron 1 Gamla Stan

Piteå 5 september kl. 09:00-10:00  – Alfagränd 5, Öjebyn

Göteborg 22 september kl. 09:00-10:00 – Drottninggatan 13

Malmö 23 september kl. 09:00-10:00  – Stortorget 3

 

    

 

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.