Alkoholismen som infekterar organisationen

Webinar för Ledningsgrupp & HR

Varje person med ett beroende beräknas ha upp till sju närstående som kraftigt drabbas av missbruket – dit hör i allra högsta grad kollegor. Kollegor som känner obehag och som mår dåligt, som får täcka upp, hantera humörsvängningar, bortförklaringar, frånvaro och en allmänt instabil och oförutsägbar person. Deras arbetsmiljö är helt plötsligt hotad.

En beroendesjuk person infekterar hela verksamheten och konsekvenserna blir ett lidande både för individen och samtliga runt omkring.

Lyssna till Martin Sjöberg, kundansvarig och grundare av L&S, som delar med sig av sin egen beroenderesa. Han ger dig även lösningen på den strategiska arbetsmodell som behöver finnas på plats för att skydda verksamheten och samtidigt rädda liv. Verktygen för att identifiera och agera på alkohol-drog och spelproblematik i din organisation.

Martin Sjöberg

Datum & tid: 15 september kl. 09-10.

ANMÄL DIG HÄR:

 

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Eller är du orolig för egen del?    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.