Seminarium 1 februari för HR & ledningsgrupp

Till slut kan inget konkurrera med drogerna. Pengar som ska gå till mat, SL-kort, läkarbesök och skulder, går till droger. Jag stjäl pengar från min arbetsgivare. Körkortet ryker efter en rattfylla på väg till jobbet och ändå är förnekelsen total. Trots att livet är i spillror finns en intakt fasad inför mig själv såväl som på arbetsplatsen…

Lyssna på Anatoli Garcia, som har gedigen erfarenhet av dessa processer. Han delar med sig av hur beroenderesan kan se ut och ger dig verktygen för att identifiera och agera på alkohol-drog och spelproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du skydda verksamheten och bli en bidragande del i att rädda liv.

Idag arbetar Anatoli som kundansvarig hos oss på Ljung & Sjöberg och är en drivande kraft i att dagligen hjälpa arbetsgivare syna den dolda alkohol och drogproblematiken.

Tid: kl. 09:00-10:00 – Vi bjuder på frukost fr. kl. 08:30!

Plats: Munkbron 1, Gamla Stan, Stockholm

 

 

 

Ansvarig redaktör & granskare: Åsa Yacoub, Kommunikationsansvarig


    Kontakta oss: 08-24 32 00 | info@ljungsjoberg.se

    Genom att klicka på "Kontakta mig" nedan så godkänner jag att Ljung & Sjöberg lagrar mina personuppgifter i max 30 dagar för att kunna kontakta mig.