Hjärtligt välkommen till årets After Work hos Ljung & Sjöberg i Stockholm!

Vi dekorerar vår vackra innergård och bjuder på skön musik, trevligt sällskap, snacks och somriga juicedrinkar i baren. Bjud med dina kollegor och mingla tillsammans med oss ”Ljung & Sjöbergare”, våra kunder och alla andra vänner.


 

 

Vår VD Sarah Linderoth inleder med att berätta om alkohol- och drogproblematiken i näringslivet, samt den tydligt negativa utvecklingen av droganvändandet – något som sker mitt ibland oss.

Därefter få vi träffa polisinspektören Joakim Beland som har arbetat med narkotikaproblematik genom Plattangruppen på Citypolisen sedan 1999 där han sedan 2009 även är chef. Dessförinnan har han arbetat med ungdomar och drogproblematik.

I sin föreläsning berättar Joakim om nätdroger – narkotika med försäljning över nätet. Han berör dessutom ett flertal frågeställningar som; Vem är narkoman? Hur ser problembilden ut idag? Vilka är de vanligaste drogerna?   Resan till toppen och fallet ner

Vidare har vi även äran att presentera Christer Hernestig, en driftig entreprenör med en stark livshistoria. Samtidigt som han hade en lysande karriär, höll livet bakom kulisserna på att rasa samman. På resan ner var han inte själv utan både arbetsgivare och närstående blev påverkade. Sedan 2010 lever han nyktert och brinner för att hjälpa människor och organisationer i samma situation.

Lyssna till vår samlade kunskap om hur det faktiskt ser ut, vart vi är på väg och hur man som företag kan agera redan idag och planera för den nya generationens medarbetare.

Hjärtligt välkommen önskar vännerna på Ljung & Sjöberg! 
Vi vill dela med oss av vår kunskap

L&S har arbetat med alkohol- och drogrelaterade problem i näringslivet i tio år. Våra erfarenheter tillsammans med vårt professionella kunnande har gjort oss till en drivande och utvecklande part inom detta område. Tillsammans med arbetsgivare har vi genom våra gemensamma processer, chefens och HRs tydliga och systematiska hanterande hjälpt närmare 3 000 individer att få rätt hjälp.

Nu vill vi dela med oss av vår kunskap och starka engagemang.

 
Tid och plats
När: Torsdagen den 28 maj

Tid: kl. 14.30 - 17:30
Kl. 15:00 talar Sarah Linderoth
Kl. 15:10 talar Joakim Beland
Kl. 16:10 talar Christer Hernestig

Plats: Ljung & Sjöberg, Munkbron 1, 1 tr, Stockholm
Portkod: 1212

OSA
Anmäl dig och dina kollegor senast måndag
21 maj till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Känner du någon som du tror skulle vilja gå på vår AW? Länka gärna vidare inbjudan!