Bli en del av oss!

Ljung & Sjöberg söker en KundansvarigLjung & Sjöberg AB är helhetsleverantör inom Proactive Drug Management. Vi erbjuder utbildningar, konsulttjänster, medicinsk utredning och rehabilitering.

Vårt partneravtal/L&S-modellen är ett helhetsåtagande där kunden erbjuds högsta möjliga beredskap från vår sida. Här ingår alla relevanta verktyg, processer och specialiststöd som behövs för att hantera alkohol- och drogrelaterade problem i ett tidigt skede. Vi finns i centrala Göteborg och Stockholm och har upprepade gånger tilldelats Dagens Industris Gasellpris samt Veckans Affärers Superföretagspris.
 
Genom våra partneravtal/L&S-modellen har vi utvecklat Sveriges större organisationer på ett strukturellt, kulturellt och funktionellt plan för att få chefer och medarbetare att agera i ett tidigare skede. På så sätt har de skyddat organisationen från skadliga konsekvenser och potentiellt räddat en medarbetare från ett förödande sjukdomsförlopp.
 
Vi söker nu Kundansvariga (KA)/nykundssäljare i Stockholm, specialiserade inom kvalificerad tjänsteförsäljning mot större Svenska företag.

 
Rollen som Kundansvarig omfattar att självständigt driva så kallad insight selling med huvudspåren:

  • Att utbilda potentiella kunders ledningsgrupper, HR-grupper och Chefer med nya idéer och perspektiv.
  • Att samarbeta med dina potentiella kunder och tillsammans med dem driva kvalitativa och professionella förankringsprocesser inom organisationen för att nå ett positivt beslut om avtal.
  • Att ha tydligt fokus på den potentiella kundens resultat av ett samarbete.
     

Du kommer att ingå i ett team med för närvarande fyra kundansvariga och ha L&S VD som närmsta chef.

 
Vi ser gärna att:

  • Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning mot större organisationer.  
  • Du är bra på att skapa relationer, sprida förtroende och tillit.
  • Du är en duktig projektledare med stort resultatdriv.
  • Du har goda kunskaper om missbruk genom företrädelsevis egna erfarenheter, t.ex. genom att du haft egna problem och kommit ur dem, levt med en person med problem eller genom att du i ditt yrke arbetat ingående med frågan.
 
L&S erbjuder:
Ett stimulerande och utvecklande arbete med nära koppling till näringslivet. Vår teamorienterande företagskultur präglas av resultatfokus, affärsmässighet, öppenhet, entusiasm och en genuin vilja att skapa betydande förändring för medarbetare hos våra kundföretag. 

Välkommen med din ansökan till  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2014-03-28. För frågor och information kring tjänsten, kontakta Sarah Linderoth, 0700 42 19 85.


Varaktighet/Arbetstid - Heltid

Lön - Enligt överenskommelse

Ansökan - Sista ansökningsdag: 2015-03-28

Kontaktpersoner - Sarah Linderoth: 0700 42 19 85.