Bli en del av Ljung & Sjöberg

Ljung & Sjöberg söker kundansvariga i Stockholm och Göteborg

Ljung & Sjöberg AB(L&S) är helhetsleverantör inom Proactive Drug Management (PDM) och erbjuder utbildningar, konsulttjänster, medicinsk utredning samt rehabilitering. Vårt partneravtal/L&S-modellen är ett helhetsåtagande där kunden erbjuds högsta möjliga beredskap från vår sida. Här ingår alla relevanta verktyg, processer och specialiststöd som behövs för att hantera alkohol- och drogrelaterade problem i ett tidigt skede. Vi finns centralt i Stockholm och Göteborg och har upprepade gånger tilldelats Dagens Industris Gasellpris samt Veckans Affärers Superföretagspris.
 
Genom våra partneravtal/L&S-modellen har vi utvecklat Sveriges större organisationer på ett strukturellt, kulturellt och funktionellt plan för att få chefer och medarbetare att agera i ett tidigt skede. På så sätt har de skyddat organisationen från skadliga konsekvenser och potentiellt räddat medarbetare från ett förödande sjukdomsförlopp.
 
Vi söker nu Kundansvariga (KA) i Göteborg och i Stockholm, specialiserade inom implementering och utveckling av våra partneravtal/L&S-modellen.
 
Rollen som Kundansvarig omfattar:
Att implementera och utveckla våra partneravtal/L&S-modellen hos befintliga och nytecknade kunder.
Att tillsammans med HR-organisationerna hos befintliga kunder driva ett långsiktigt förändringsarbete som syftar till att organisationen ska bli bättre på att identifiera och ta tag i alkohol- och drogproblem tidigt.
Att aktivt arbeta för att  kunden årligen bokar upp de nödvändiga utbildningar och själv genomför  Chefs- och HR-utbildningar hos våra kunder.
Du kommer att ingå i ett team med för närvarande tre kundansvariga och ha Ljung & Sjöbergs VD som närmsta chef.

Vi ser gärna att:
Du har dokumenterad erfarenhet av rollen som key account manager med ett självständigt förvaltande av större organisationer. 
Du har förmågan att skapa relationer och sprida förtroende och tillit.
Du är skicklig projektledare med stort resultatdriv.
Du har goda kunskaper kring missbruk genom företrädelsevis egna erfarenheter, t.ex. genom att du haft egna problem och kommit ur dem, att du har levt nära en person med problem eller genom att du i ditt yrke arbetat ingående med frågan.

L&S erbjuder:
Ett stimulerande och utvecklande arbete med nära koppling till näringslivet. Vår teamorienterande företagskultur präglas av resultatfokus, affärsmässighet, öppenhet, entusiasm och en genuin vilja att skapa betydande förändring hos våra kunders organisationer.
Välkommen med din ansökan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2015-02-28.
För frågor och information kring tjänsten, kontakta Sarah Linderoth, tel: 0700 42 19 85.


Varaktighet/Arbetstid
Heltid

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2015-02-28

Kontaktperson
Sarah Linderoth 0700 42 19 85.